Søg
Filters
Close
RSS

Blog indlæg af '2015' 'august'

Mercedes S-klasse 2016

MERCEDES FØLGER OP PÅ EN TRADITION
”Verdens mest komfortable cabriolet i verden”. Så kontant er udmeldingen fra Mercedes selv, når de fortæller om den kommende S-klasse cabriolet.

Den sjældne 280 SE Cabriolet, som ses i baggrunden udgik fra produktionen tilbage i 1971, nu 44 år efter lanceres den åbne udgave af den store 4 personers S-Klasse. Mercedes S-Klasse Cabriolet har nemlig premiere på Frankfurt-udstillingen midt i september. Bilen er i en ny og eksklusiv udgave med varme alle vegne I hvert fald fremhæver Mercedes-Benz et forbedret klimaanlæg til åben kørsel omfattende det automatiske vindbeskyttelsessystem Aircap, Airscarf til at holde nakken lun, opvarmede armlæn samt varme i også bagsæderne.


Opgradering af styresystemet
Ligesom den seneste S-klasse Coupé vil cabrioleten være udstyret med et avanceret system, der gør bilen i stand til at læne sig indad i skarpe kurver – akkurat som når en motorcyklist læner sig til siden i sving.

Bilen er også i stand til at aktivere bremserne automatisk ved såvel lave som høje hastigheder, hvis den opdager eventuelle farer på kørebanen forude.

Ekstra komfort kommer blandt andet i form af en massagefunktion i forsæderne og et ordentligt surround-sound system, så bilen kan høres, når den kommer trillende ned ad gaderne.



FOTO: Mercedes

 

 

 

 

 

 

Design-ikon fylder 60 år

 

 

ELVIS PRESLEY OG BMW 507
Det var Albrecht Graf Goertz, som tegnede den ikoniske sportsvogn tilbage i 1955, der kun blev bygget i 252 eksemplarer frem til 1959. Den var udstyret med en 3,2-liters V8-motor, som kunne flytte den fra 0-100 km/t på 11,1 sekunder og gav en topfart på 196 km/t.

Da Elvis Presley skulle aftjene sin værnepligt i den amerikanske hær i Tyskland, købte han en BMW 507. Da han havde aftjent sin værnepligt, fulgte den åbne BMW med hardtop med retur til USA. Bilen er set til salg for omkring 14 millioner, dog menes det at ejeren af Elvis Presley's BMW 507, har givet mere end 30 millioner for bilen.

Jubilæet markeres med en specialudstilling på BMW-museet i München.

Mercedes præsenterer ...

 

 

 

 

 

 

DEN NY C-KLASSE SEDAN
Den nye sporty C-Klasse Sedan er både længere og bredere end forgængeren. Og alligevel er den væsentligt lettere. Designmæssigt har hele C-Klassen gennemgået et markant løft, og den ny sedan byder på en lang række nye sikkerhedssystemer, en ny foraksel, revideret bagaksel og et helt nyt affjedrings-system, der giver endnu mere komfort og endnu bedre vejgreb og vejfornemmelse ved sporty kørsel.

 

 

 

 

 

Den nye Mercedes C-klasse Coupé præsenteres på motorshowet i Frankfurt i næste måned.

 

 

 

 

 

360° KØREOPLEVELSE
Vi er meget imporneret over Mercedes siden "360° køreoplevelse, hvor du kan designe din eget C-klasse og samtidig få en tur i den. Det er er meget lækkert lavet. Se mere og prøv det her

 

 

 

 

 

 

Book en BMW i3


FOTO: BMW



 

400 BMW i3 LANDER SNART SOM DELEBILER I KØBENHAVN
Det er BMW sammen med udlejningsselskabet Sixt, som står bag "DriveNow konceptet i København. Billerne sættes på gaden i København i samarbejde med trafikselskabet Arriva, der forsøger at binde den kollektive trafik bedre sammen.



 

Så hvis du drømmer om at køre den elektriske BMW i3, så har du muligheden det går nemlig løs her sidst i august, hvor du kan begynde at drøne rundt i en lynhurtig og lækker BMW i København og omegn. Alt hvad du skal bevæbne dig med er et medlemskort eller dit Rejsekort.



 

Sådan booker du: Gennem en app kan man på sin smartphone eller sit smart-ur se, hvor i byen, der holder en ledig DriveNow-bil og så bruge app’en til at reservere bilen. Til at låse bilen op og komme af sted bruges enten et medlemskort til tjenesten eller et almindeligt Rejsekort.


Flåden af 400 BMW i3-biler bliver gjort tilgængelig gennem BMW’s eksisterende DriveNow-platform, som allerede fungerer i storbyer som Amsterdam, München, Berlin og London.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AC Schnitzer


ENESTE IMPORTØR I DANMARK

PR Design er officiel eneimportør af AC Schnitzer's kvalitetsprodukter i Danmark. AC Schnitzer er en af de eneste fabriksgodkendte tunere af BMW køretøjer.

De laver motortuning med bibeholdelse af din garanti, hvis din bil er under 2 år. Derudover finder du sænkningssæt, sportsundervogne, spoilere og udstødningssystemer.

 

Læs mere her

#bmw #acschnitzer #styling #tuning #prdesign

 

 

 

 

 

 

 

 

Dansk designer styrer MINI



DANSK DESIGNER STYRER FREMTIDENS MINI

Det er danske Anders Warming som designchef står bage tredje generation af den genfødte MINI. Det er især bilbegejstringen der driver ham, når nye modeller skal udvikles. 

"De fleste bildesignere kan sige de har designet biler , siden de var en lille knægt . " Leder af MINI Design Anders Warming er ikke anderledes.


"De fleste bildesignere kan sige de har designet biler , siden de var en lille knægt . " Leder af MINI Design Anders Warming har det ikke anderledes. Se hvad dette kreative kraftcenter har at sige om inspiration både i og uden for kontoret , og hvordan det hjælper med at forme det utrolige design, vi kender og elsker, nemlig bilen vi kalder MINI .


Det dansk- fødte Warming startede med BMW på sit DesignworksUSA designstudie i Newbury Park , CA. Kandidat fra det prestigefyldte Art Center College of Design skole, Warming designet den første generation E85 Z4 Roadster .

I gennem sin karriere har Warming også designet GINA Light Concept, Mille Miglia 2006 Coupe Concept og var involveret i X1 Concept design.


Siden december 2010 har Anders Warming været chef for MINI Design. Hans karriere har været realiseringen af en barndomsdrøm om design og Warming har aldrig ønsket at arbejde med noget andet.


Lad os lytte til hans filosofi på design og biler. Warming er til stor inspiration til alle håbefulde designere derude.



#prdesign #design #mini #bmw #designer #anderswarming