Søg
Filters
Close
RSS

Blog indlæg af '2015' 'november'

Folkevogn i søndagstøj


VW KARMANN GHIA
"Den ser ud, som om den kører, mens den endnu holder still" sagde pressen da bilen blev præsenteret i Tyskland i 1955.

Der var stort set ingen ændringer på bilen i de 19 år den blev produceret fra 1956 til 1974. VW Karmann Ghia er kram og elegance i skøn forening, en livstilsbil fra før, det blev moderne at nyde livet.

FRA SUCCES TIL KONKURS
Karmann fabrikken eksisterede i 108 år, fra 1901-1909. Firmaet var knyttet til VW koncernen og havde et godt ry som ekspert i cabriolet fabrikation.

Karmann balancerede altid på et knivæg, hvis produktionen var en fiasko stoppede kunden produktionen og hvis det blev en succes og dermed rentabel at producere selv, trak kunden den hjem til egne samlebånd!!

Karmann blev ramt af finanskrisen i 2009  og lukkede fabrikken. VW overtog fabriksanlægget i Osnabrück.

Mercedes GLC 250d 4Matic

AFLØSEREN FOR GLK-MODELLEN - DET LIGER EN FULDTRÆFFER
Den korteste beskrivelse af bilen er, længere, bredere, højere og 80 kilo lettere og en designmæssig fuldtræffer.

Bilen ligner et hit og tager kampen op mod konkurrenter som BMW X3 og Volvo XC60.

Længere på literen
Den nye GLC er ikke bare større end GLK, den er også mere komfortabel og kører knap 20 pct. længere per liter brændstof, hævder fabrikken.

Nogle vil sikkert nok også mene, at den ser bedre ud end den mere kasseformede GLK.

 

 

Brutal brøleabe fra BMW


BMW M4 GTS på slankekur
Den hurtige BMW med 493 hk er en opvisning i avanceret teknologi som vand-indsprøjtning og superflade OLED-lygter. Er du på udkig efter et investeringsobjekt på 4 hjul, så kunne denne måske være et bud. Den lynhurtige sportscoupé blyder ikke alene på superavanceret teknologi, den bygges også kun i 700 eksemplarer.

BMW bruger vandindsprøjtning til at hæve effekten. Det sker ved at ladeluftkøleren får hjælp af vanddamp til at nedkøle luften i turboladeren.

Bilen er optimeret med langt flere letvægtsdele såsom aluminium og kulfiber, der også går igen i de store spoilere og diffusere, mens dele af udstødningsanlægget er af titanium.

Ingen kender prisen, men en almindelig M4 starter fra 1.550.000 milioner kroner.

 

 

 

 

 

 

 

Design of Fixie Bike Inspired by Safety Car


COOL DESIGN BIKE
An exclusive bicycle shop in Australia, Just Ride It designing a fixie bike inspired by color of a safety car BMW M4 in Moto GP event.

This fixie bike is equipped with frame and custom fork are coated with colors of safety car BMW Motorsport.

Cockpit component of this Fixie bike consists of Aero bull horn handlebars wrapped by white tape bars from Venzo. Saddle using Spyder Twin Tail nylon carbon effect. Rim of JRI 5-spoke combined with black. Chains use red, for crankset from Shun and tires use Thickslick Freedom. On the pedal, this bikes using JRI Platform.

Read more here.