Søg
Filters
Close
RSS

Blog indlæg af '2015' 'december'

Større sikkerhed for de mindste

BMW BØRNESÆDER SIKRER DIT BARN PÅ DEN BEDSTE MÅDE UNDER KØRSLEN.
I BMW’s børnesæder er alle aspekter af kvaliteten veldokumenteret. Sikkerheden er i højsædet - sammen med en lang række andre faktorer som:

  • Den anatomiske siddestilling sikrer optimal beskyttelse af hoved og krop
  • Meget holdbar og slidstærk (førsteklasses materialer)
  • Kan bruges i mange år
  • Nem at rengøre (vaskbare betræk)
  • Miljø- og allergivenlige samt åndbare materialer
  • Absolut sikret mod at børn kan løsne sig selv eller sædet (med og uden ISOFIX)
  • Nemt at installere og håndtere




BMW Baby Seat 0+
Den ideelle stol til babyer fra 0 til ca. 15 måneder (ca. 13 kg). Stolen omfatter en bærbar babylift med aftagelig solskærm samt selve ISOFIX-basen. Sædet kan alternativt fastspændes ved hjælp af bilens sikkerhedssele uden ISOFIX-basen. Fås i farverne sort/antracit eller sort/blå. Pris sæde: 2.655 kr. Pris ISOFIX-base: 2.090 kr.



BMW Junior Seat 1

Velegnet til børn fra ca. 10 måneder til 3 1/2 år (ca. 9 til 18 kg). Stolen består af en sædeskål med 5-ounktssele og selve ISOFIX-basen, som også kan anvendes til Baby Seat 0+. Magnetiske selelåsetunger og mulighed for at indstille selehøjden med én hånd gør betjeningen let. Fås i farverne sort/antracit eller sort/blå. Pris sæde: 2.815 kr. Pris ISOFIX-base: 2.090 kr.


BMW Junior Seat 2/3
Sikker køreglæde til børn fra ca. 3 til 12 år. (ca. 15-36 kg og 95-150 cm). Stolens ryglæn tilpasser sig vinklen på bilsædet og spændes fast ved hjælp af bilens trepunktsele. Muligheden for at indstille stolen i højden og i bredden med én hånd (patenteret) og størrelsesskalaen sikrer, at stolen 'vokser' med barnet. Fås i farverne sort/antracit eller sort/blå. Pris sæde: 3.220 kr.


ISOFIX-base
Med BMW's børnesæder monteret på ISOFIX-basen sikrer du dine børn mest muligt under kørslen. Pris ISOFIX-base: 2.090 kr.

Kontakt PR Design på tlf. +45 64 47 35 10

Kraftigere, sofitikeret og gudeskøn ...


FERRARI F12tdc
Den avancerede model, spækket med motorsportsteknologi, men bygget til kørsel på gader og stræder er klar, en model som løfter overliggeren for italiensk fuldblod.



Ferrari F12tdc er en hyldest til racerløbet Tour de France, som intet har at gøre med cykelløbet af samme navn. 780 hk og klarer 0-200 km/t. på 7,9 sekunder. Ferrari har ikke meddelt nogen topfart på denne model, men regn med, at den er høj.



Modellen er en del af Ferraris XX-program hvor det er kunderne som testkørere for nye teknologier, hvor de kan lege med funktioner som kke må bruges i de officelle motorsportsserier. Det kan for eksempel være nye aerodynamiske idder som de aktive spoilere med tre bevægelige flaps.



Det første eksemplar lander i Danmark sidste på året. Der foreligger ikke danske priser.

 

AC SCHNITZER
PR DESIGN AC SCHNITZER PR DESIGN AC SCHNITZER PR DESIGN AC SCHNITZER PR DESIGN AC SCHNITZER
PR DESIGN AC SCHNITZER PR DESIGN AC SCHNITZER PR DESIGN AC SCHNITZER
PR DESIGN AC SCHNITZER PR DESIGN AC SCHNITZER PR DESIGN AC SCHNITZER PR DESIGN AC SCHNITZER

EKSKLUSIVT UDSTYR FRA AC SCHNITZER

AC SCHNITZER har et bredt udvalg af kvalitets fælge til alle BMW'er og MINI. Så er du til antracit, krom eller noget helt andet, så er der mange muligheder i det brede sortiment af de tyske kvalitetsprodukter. 

GUF FOR ØREGANGEN ... 

Med et lydmodul fra AC Schnitzer, får du en fantastisk "motorlyd", en lyd der er så "ægte" at selv fagfolk er blevet narret.

Vælg mellem 7 autentiske motor lyde ( 6 plus standard ) ved at trykke på en knap. Lydmobulet kan kun anvende i kombination med AC Schnitzer sportsudstødning. Se og hør video her.


- KØB PRODUKTER HER: