Søg
Filters
Close

STYLING & TUNING

Vores værksted monterer både indvendig og udvendig styling samt tuningssæt.

LOVLIG CHIPTNING
Chiptuning med AC Schnitzer produkter er lovlig, da de er TÜV og Merkblatt 751 godkendt i Tyskland og derfor også lovlige efter gældende regler i Danmark.

Hos AC Schnitzer er det ikke kun køreglæden, men også sikkerheden der er i focus og et væsentligt element. Alle produkter udvikles efter et kvalitetsstyringssystem.

HURTIG AKTIVERING
En ekstra motor styreenhed, som takket være "Plug -and-Play " teknologi, kan installeres og aktiveres hurtigt og arbejder parallelt med den oprindelige ECU og sikrer ubekymret kørsel. Den intelligente styreelektronik registrerer alle relevante motor oplysninger og forøger effekt og drejningsmoment på en målrettet måde.

INGEN OVERBELASTNING AF BILEN
Softwaren er konstant ajourført af eksperter. For endnu mere sikkerhed, er alle standard motor beskyttelsesfunktioner overvåget: så ydeevne opgraderingen kun tændes under optimale motor betingelser. I tilfælde af uregelmæssigheder, skiftes effektivt for at forhindre overbelastning af motor og drivlinie.

FART OG KØREGLÆDE UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED
Tuning fra AC Schnitzer betyder mere motorkraft og mere køreglæde, uden at få dårlig samvittighed overfor miljøet, i næsten alle motorer, forbliver CO2 forbruget uændret og den optimerede motors effektivitet giver endda brændstofbesparelser .

PRIS
Priser fra kr. 22.000,- incl. moms og montering. For yderliger spørgsmål kontakt os på tlf. 64 47 35 10.