Søg
Filters
Close

Chiptuning

 

Effektivt, miljøvenlig og sikker ydeevne med tuning fra AC Schnitzer

•    Større ydeevne og forbedret CO2-værdi pr hestekræfter
•    Optimering af motorens effektivitet og brændstofbesparelser
•    Øget køreglæde og forbedret agilitet, proformance evne.


Lovlig chiptuning
Chiptuning med AC Schnitzer produkter er lovlig, da de er TÜV og Merkblatt 751 godkendt i Tyskland og derfor også lovlige efter gældende regler i Danmark.

Garanteret køreglæde
Med tuning fra AC Schnitzer får du endnu mere køreglæde med forøget ydeevne opgraderinger til BMW biler. Fra 1-7 Serie BMW, og for alle modeller af X- serien , M- Power modeller og Z4 , er blevet udviklet til at hjælpe motoren "på vej " med ekstra 27-93 HK.

Hos AC Schnitzer er det ikke kun køreglæden, men også sikkerheden der er i focus og et væsentligt element. Alle produkter udvikles efter et kvalitetsstyringssystem.

Hurtig aktivering
En ekstra motor styreenhed, som takket være "Plug -and-Play " teknologi, kan installeres og aktiveres hurtigt og arbejder parallelt med den oprindelige ECU og sikrer ubekymret kørsel. Den intelligente styreelektronik registrerer alle relevante motor oplysninger og forøger effekt og drejningsmoment på en målrettet måde.

Ingen overbelastning af bilen
Softwaren er konstant ajourført af eksperter. For endnu mere sikkerhed, er alle standard motor beskyttelsesfunktioner overvåget: så ydeevne opgraderingen kun tændes under optimale motor betingelser.  I tilfælde af uregelmæssigheder, skiftes effektivt for at forhindre overbelastning af motor og drivlinie.

Fart og køreglæde uden dårlig samvittighed
Tuning fra AC Schnitzer betyder mere motorkraft og mere køreglæde, uden at få dårlig samvittighed overfor miljøet, i næsten alle motorer, forbliver CO2 forbruget uændret og den optimerede motors effektivitet giver endda brændstofbesparelser .

Mulighed for garanti i op til 3 år
Ved tuning af nye biler gælder bilens oprindelige 2 års garanti stadig. Men for endnu mere ubekymret kørsel, kan der tilkøbes endnu 1 års garanti for hele bilen (efter samme regler som den oprindelige 2 års garanti). Pris kr. 3.000,-  

Tuning
Priser fra kr. 17.000,- incl. moms og montering. For yderliger spørgsmål kontakt os på tlf. 64 47 35 10.